Om företaget

Verksamhetsområden
Vi på Alsike Plattsättning är riktigt nära dig som privatperson i Alsike, Knivsta, Märsta och Uppsala men vi gör även plattsättningsarbeten på andra orter.

Vi är BKR-behöriga
Ett BKR-behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet BKR och har valt att arbeta enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum » (BBV).

Att vi är behöriga betyder att vi har genomgått BKRs kurser för plattsättare och arbetsledare och har därigenom fått utbildning i hur man arbetar enligt BKRs branschregler. Behörigheten ger rätt att utfärda BKRs kvalitetsdokument vilket är en värdehandling som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.

Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner samt egenkontroll enligt BBV. Du som kund får dessutom ett ifyllt kvalitetsdokument tillsammans med monteringsanvisningar för använda tätskiktssystem.

Till BKRs hemsida »Behörig våtrumLäs BKRs branschregler för våtrum - BBV (pdf) »

Alsike Plattsättning är ett PER-Auktoriserat företag – AAA
Alsike Plattsättning - Ett PER-Auktoriserat företagFöretaget är medlem i Byggkeramikrådet och auktoriserade av PER – Plattsättnings Entreprenörers Riksförening. Denna förening har infört en speciell kvalitetsstämpel för de medlemsföretag som utvecklat de avancerade keramiska konstruktionerna till sina egna specialiteter. Därmed har begreppet ”auktoriserad plattsättning” införts. Det betyder plattsättning utförd av ett auktoriserat företag.

Auktorisationen innebär också att företagen genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. De har också en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsentreprenader samt visat att de har ordnad ekonomi och sköter betalning av skatter och avgifter. Företagen omfattas också av PERs Garantifond och är behöriga att utföra våtrumsarbeten enligt PERs Branschregler.

F-skattesedel – ROT
Vi är ett företag med F-Skattesedel vilket betyder att du kan utnyttja ROT-avdraget vid våra arbeten. Förutsättningen för att få göra ROT-avdrag är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet. Unna dig att få renoveringen hemma utförd av någon med rätt kompetens. Någon som ser till att alla lister kommer på plats och att tätskiktet i badrummet håller den standard som försäkringsbolaget kräver. Med andra ord, en kvalificerad hantverkare.